nieuws

Sergio Herman wil zoon niet als opvolger

Restaurant

Als het aan Sergio Herman ligt, wordt zijn zoontje Noah van vijf maanden geen chef kok. ‘Veel vaders vinden het leuk als hun kinderen in hun voetsporen treden, maar ik niet,’ zegt hij resoluut in een speciale editie van Vrouw, de weekendbijlage van de Telegraaf. Deze ging zaterdag ter gelegenheid van vaderdag geheel over mannen.

Sergio Herman wil zoon niet als opvolger

Driesterrenchef Sergio Herman (39) van restaurant Oud Sluis zegt in de bijlage: ‘Veel vaders vinden het leuk als hun kinderen in hun voetsporen treden, maar ik niet. Het leven van een chef-kok is een hectisch bestaan. Ik heb liever dat mijn kinderen veel van de wereld gaan zien. Zoveel mogelijk ervaringen opdoen en kunnen genieten.’

Geen potjes

Zodra zoon Noah klaar is voor vast voedsel, kan hij rekenen op de kookkunsten van zijn vader. Een potje babyvoeding komt er in huize Herman niet in. ‘Zodra hij kan eten ga ik lekker eten voor hem maken. Alles vers en biologisch. Experimenteren met leuke ingrediënten en kruiden’

Reageer op dit artikel