nieuws

Shabu Shabu naar Den Haag

Restaurant

In het pand in Den Haag, waar tot februari het bekende horecabedrijf Greve zat, komt een vestiging van het Japanse restaurant Shabu Shabu uit Rotterdam.

Shabu Shabu naar Den Haag

Over twee maanden moet Shabu Shabu in Den Haag open gaan. Dat zegt manager Kaka Lan op de website www.deweekkrant.nl. Na Rotterdam en Zoetermeer moet Den Haag de derde zaak worden van het Aziatische specialiteitenrestaurant.

Lan: ‘Mijn vrouw komt uit Den Haag. Ik heb tegen haar gezegd, als we ooit dit pand kunnen krijgen, dan ga ik er voor’.

In februari sloot het bekende Haagse horecabedrijf Greve in het naast de Torengarage gevestigde pand. De zaak ging volgens eigen zeggen dicht na problemen door de invoering van het rookverbod vorig jaar.

Reageer op dit artikel