nieuws

Sidney Schutte: ‘Toekomst een verrassing

Restaurant

De vertrekkende topkok Sidney Schutte van driesterrenrestaurant De Librije laat weten dat er nog geen concrete aanbiedingen zijn. ‘Op dit moment is de toekomst nog een verrassing’.

Sidney Schutte: ‘Toekomst een verrassing

Dinsdagavond maakte De Librije bekend dat Schutte en zijn partner Geralda Joziasse, werkzaam als manager van de kook- en wijnschool van De Librije, het Zwolse topbedrijf gaan verlaten.

‘Op dit moment is de toekomst nog een verrassing. Wij hebben er alle vertrouwen in dat er zich een gelegenheid zal voordoen in de vorm van een nieuwe uitdaging. We gaan ons eerst eens oriënteren om daarna onze professionele horizon te verbreden, mogelijk in het buitenland’, aldus Schutte.

Sidney Schutte werkte tien jaar in de keuken van De Librije. Het laatste jaar runde hij Librije’s Zusje en kreeg in november vorig jaar een Michelinster. Schutte is SVH Meesterkok. Joziasse werkte jarenlang in de bediening van De Librije. De laatste tijd was als manager van de kook- en wijnschool in Librije’s Hotel actief.

Reageer op dit artikel