nieuws

‘Slaat Herman den Blijker door?

Restaurant

Rob Geus, bekend van het tv-programma De Smaakpolitie, vraagt zich hardop af of tv-concurrent Herman den Blijker ‘niet een beetje doorslaat’. Geus vindt zes tv-programma’s in anderhalf jaar een beetje teveel van het goede.

‘Slaat Herman den Blijker door?

Dat valt op te maken uit de weblog Mediacourant.nl, op basis van een interview in VARA TV Magazine. ‘Herman den Bijkers “Herrie in de Keuken” was goed, maar slaat hij niet een beetje door met zes programma’s in anderhalf jaar? Toen hij zijn eerste uizending had, scoorden wij beter met een herhaling van De Smaakpolitie. Dat vond ik wel kicken. Sinds wij heel erg op hygiëne letten, doet Den Blijker dat ook’, aldus Geus.

Verhuizen

De Smaakpolitie, waarbij Geus ongevraagd horecabedrijven binnenvalt om de keuken te controleren, is inmiddels verhuisd naar de woensdagavond. Hierdoor ontloopt het de RTL5-programma’s van Den Blijker. ‘Een van de redenen dat wij verhuisd zijn is dat we last kregen van Nederland 1’, aldus Geus, doelend op de Ned1-programma’s Blik op de weg, Opgelicht en Opsporing Verzocht.

Zie ook:

Snackbranche baalt van Smaakpolitie

Koks valt Smaakpolitie aan

Reageer op dit artikel