nieuws

Sligro kondigt 45ste vestiging aan

Restaurant

Sligro gaat volgend jaar de deuren openen van een vestiging in Roermond. Het wordt de 45ste zaak van de horecagroothandel.

Sligro kondigt 45ste vestiging aan

Dat zegt de aankomend topman Koen Slippens van Sligro in FEM Business. De 40-jarige Koen Slippens volgt later dit jaar zijn neef Abel Slippels op als directievoorzitter.

‘Onze groothandels zijn goed voor 15 tot 20 procent van de markt. Daar is dus nog veel ruimte. In die discipline zijn wij continue op jacht. Daarnaast blijven wij autonoom groeien. Vorige week kochten we nog een pand in Roermond. Daar openen wij volgend jaar onze 45ste Sligro-vestiging’, aldus Slippens in FEM Business.

Koen Slippens in september 2008 directievoorzitter van de Sligro Food Group. Sinds 2003 is hij al lid van de hoofddirectie. Koen Slippens startte in 1990 zijn loopbaan bij Unilever om in 1998 over te stappen naar Sligro. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de KUB in Tilburg.

Reageer op dit artikel