nieuws

Smaakpolitie troeft Den Blijker af

Restaurant

Bijna 700.000 mensen hebben dinsdagavond gekeken naar de eerste aflevering van Mijn Tent is Top, het nieuwe tv-programma van Herman den Blijker. Het gelijktijdig gestarte SBS-programma Smaakpolitie scoorde beter dan Den Blijkers uitzending.

Smaakpolitie troeft Den Blijker af

Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Totaal keken 699.000 mensen naar Mijn Tent is Top, het programma waarin starters een restaurant moeten opbouwen en uiteindelijk moeten runnen. In de eerste uitzending stond het bekendmaken van de plannen centraal en de eerste kennismaking met het leegstaande pand.

Rob Geus

Mijn Tent is Top begon om 21.28 uur op RTL5 en eindigde om 22.25. Op SBS begon om 21.25 uur Smaakpolitie met keurmeester Rob Geus. Naar dit in de horeca veelal gevreesde programma keken 720.000 mensen. Absolute koploper gisteravond rond half tien was Opsporing Verzocht. Dit programma trok meer dan 1,1 miljoen kijkers.

Zie ook:

Kok valt Smaakpolitie aan (mei, 2006)

Reageer op dit artikel