nieuws

Smsje verkort wachttijd voor restaurantgast

Restaurant

Het Amerikaanse bedrijf Textaurant maakt het voor restaurant-eigenaren makkelijk om de wachttijd voor gasten te verkorten. Gasten hoeven niet meer in de rij van het restaurant te staan, maar kunnen thuis of ergens in een park wachten tot er een plekje vrij is.

Smsje verkort wachttijd voor restaurantgast

In Amerika is het heel normaal dat er een rij ontstaat bij populaire restaurants. Via het systeem van textaurant, krijgt de gast een smsje van het restaurant wanneer hun tafel bijna klaar is. Op die manier hoeft de gast niet meer fysiek in de rij te staan.

Gasten geven hun mobiele telefoonnummer door aan het restaurant. Wanneer het smsje binnenkomt, kunnen ze naar het restaurant vertrekken en hoeven ze daar niet te wachten.

Ook Nederland kent restaurants waar gasten een tijd moeten wachten, vooral in de grote steden.

Bekijk hieronder ook een filmpje van Fox News over het nieuwe concept:

Reageer op dit artikel