nieuws

Smulweb lanceert restaurantgids

Restaurant

Smulweb.nl komt met een restaurantgids. Op basis van informatie van bezoekers en lezers van Smulweb.nl wordt de gids samengesteld.

Smulweb lanceert restaurantgids

Eind dit jaar verschijnt de nieuwe restaurantgids van Smulweb in de winkel. Opvallend detail is dat de gids vol zal staan met foto’s van restaurants door heel Nederland, zo laat Smulweb in een persbericht weten.

‘De restaurants in de gids zijn zaken waar onze leden graag komen en welke zich onderscheiden door de goede keuken, een opvallend interieur of bijvoorbeeld een mooi terras’, aldus Meta van den Boom van Smulweb.

In samenwerking met de redactie van culinaire glossy ELLE Eten heeft Smulweb uit de ledentips de leukste adressen geselecteerd. De ELLE Eten-redactie zal ook andere culinaire bijdragen leveren.

Momenteel bezoeken Smulweb-fotografen de geselecteerde restaurants om de huidige inrichting vast te leggen. De gids zal naast een omschrijving ook een visuele indruk geven, zodat de lezer in een oogopslag kan zien of het restaurant aansluit bij de smaak. De restaurantgids van Smulweb ligt eind dit jaar in de winkels.

Reageer op dit artikel