nieuws

Sommelier Jessica Klook weer terug bij Boreas

Restaurant

Jessica Klook is weer terug als sommelier bij tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze. Klook begint vandaag weer na een afwezigheid van vier maanden. Een vertrek uit de horeca beviel Klook niet.

Sommelier Jessica Klook weer terug bij Boreas

‘Ze wilde weg uit de horeca, niet meer ’s avonds werken. In november is ze gestopt maar ze miste het toch wel. Haar passie ligt bij wijnen en gasten. Onlangs liet ze ons weten weer aan de slag te willen’, aldus eigenaresse Sonja Boreas over de terugkeer van Klook die ze een wandelende wijnencyclopedie noemt.

Cordial

Klook werd gedurende haar afwezigheid vervangen door de van Chalet Royal in ’s Hertogenbosch overgekomen Tom Jorna. Jorna heeft restaurant Boreas inmiddels weer verlaten en naast de komst van Klook meldt Boreas ook de komst van sommelier Peter Paul Kleiss. Kleiss komt over van Cordial in Oss en start per 1 mei in Heeze.

Reageer op dit artikel