nieuws

Sommelier Restaurant Boreas vertrekt

Restaurant

Restaurant Boreas in Heeze moet op zoek naar een nieuwe maître sommelier. Vincent Bakker heeft kenbaar gemaakt het sterrestaurant in te ruilen voor een andere eetgelegenheid. In maart verlaat hij Restaurant Boreas.

Sommelier Restaurant Boreas vertrekt

Bakker stapt over naar een restaurant in Helmond. Daarvoor werkte hij onder meer voor restaurant Ons Kabinet in Vught en het Novotel in Eindhoven. ‘We gaan werken met verse producten en we willen tegen het hoge segment aan zitten’.

Sonja Boreas vindt het jammer dat Bakker het sterrestaurant verlaat. ‘Hij heeft veel ervaring en heeft passie voor wijn. Wij zijn op zoek naar een vervangen. Wij zoeken een gemotiveerde, vakbekwame en enthousiaste sommelier met veel liefde voor wijnen’. Inmiddels staat de advertentie van Boreas op de vacaturesite van Misset Horeca, www.jobsinhoreca.nl.

Reageer op dit artikel