nieuws

Sommelier Van der Hek verlaat De Nederlanden

Restaurant

Sommelier Jan-Willem van der Hek verlaat hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland. Hij treedt per 1 oktober in dienst van De Hoefslag in Bosch en Duin van Karl van Baggem, eveneens in het bezit van een Michelinster.

Sommelier Van der Hek verlaat De Nederlanden

De 25-jarige Van der Hek, die als tweede eindigde tijdens het meest recente Nederlands Kampioenschap Sommeliers, zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin, maar voel dat ik toe ben aan iets nieuws. De Hoefslag is een fraai bedrijf en ik hoop dat ik ruimte krijgt om mij te ontwikkelen’.

De Nederlanden raakte vorig jaar oktober Martijn Verkerk kwijt. De winnaar van het Nederlands Kampioenschap Sommeliers koos voor zijn eigen bedrijf Smaragd Wijnen.


Reageer op dit artikel