nieuws

‘Sophia Loren opent vernieuwde AC Stroe

Restaurant

AC restaurants heeft haar wegrestaurant in Stroe flink gerenoveerd, en heeft voor de feestelijke opening op donderdag 29 mei de Italiaanse topactrice Sophia Loren gestrikt. AC Stroe is het eerste restaurant van de keten in Nederland dat is omgebouwd tot de nieuwe drie-in-één formule.

‘Sophia Loren opent vernieuwde AC Stroe

De opening van de nieuwe AC Stroe, die geheel in Italiaanse atmosfeer zal plaatsvinden om vooral paradepaardje Ciao Restaurant te promoten, zal om 14.00 uur worden verricht door de Italiaanse celebrity en topactrice ‘Sophia Loren’, laat de organisatie weten.

Het gerenoveerde restaurant is al sinds januari open met Ciao en Alberts Corner, Burger King opende in maart.

AC Stroe biedt in de nieuwe stijl een foodcourt met drie formules: het nieuwe merk Ciao Restaurants, gouwe ouwe Alberts Corner en daarnaast is er een vestiging van Burger King geïntegreerd. Ook is er een Efteling-speelhoek.

Moederbedrijf Autogrill, dat dit jaar het 30-jarig bestaan viert, ontwikkelde Ciao in Italië. In de open keuken worden schotels uit alle windstreken on the spot bereid.

Alberts Corner is de koffieformule van het alweer 110 jaar bestaande AC. Alle producten zijn ook verkrijgbaar als take away.

Of er op korte termijn meer AC’s volgens de 3-in-1 formule worden ingericht, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel