nieuws

Spaanse en Nederlandse topchefs jammen bij Koppert Cress

Restaurant

Tien Spaanse topkoks en zes Nederlandse gaan op 14 juni samen met elkaar de keuken in tijdens een culinaire jamsessie bij Koppert Cress in Monster. Onder meer Ron Blaauw, Moshik Roth en Marco Westmaas doen mee.

Spaanse en Nederlandse topchefs jammen bij Koppert Cress

Op uitnodiging van de cressenteler Koppert Cress komen de Spanjaarden naar Nederland om deel te nemen aan een cressproeverij en om daarna aan de slag te gaan in de keuken samen met Nederlandse collega’s.

De tien Spaanse toppers zijn: Albert Adria Costa (Tickets Bar & 41), Concepcion Carreras Armengal (El Moli de Caso), Amaia Arrizabalaga Badiola (Mugaritz), Leire Echaide Amorrortu (Mugaritz), Rodrigo de la Calle Rodriguez (R. de la Calle), Joaquin Felipe Peira, (Hotel Urban), Fernando Canales Extanobe (Extanobe), Luis Carmelo Saenz Suarez, (Extanobe), Erlantz Gorostiza Aguirre, (MB), Ricard Camarenna Ivars, (Arrob).

Alain Alders

De Nederlandse topchefs die meedoen zijn tweesterrenchef Moshik Roth, (Brouwerskolkje),Geert Jan Vaartjes (Landgoed Lauswolt), strechef Alain Alders (Restaurant Vrienden van Jacob),Hidde de Brabander (Dreams of Magnolia), tweesterrenchef Ron Blaauw/Menno Post (Restaurant Blaauw) en Marco Westmaas (Elzenduin Beach).

Reageer op dit artikel