nieuws

St. Gerlach aangeslagen door verlies

Restaurant

Totaal onverwacht moet Chateau St. Gerlach haar ster inleveren. ‘Dit is wel een enorme domper’, zegt directeur en gastheer Philip Geervliet. ‘Iedereen is erg aangeslagen hier, het is totaal onverwacht.

St. Gerlach aangeslagen door verlies

Geervliet zegt geen idee te hebben waar het verlies aan te wijten is. ‘We doen niets anders dan anders. Sterker nog, wij hadden juist het gevoel dat de kwaliteit verbeterd is.’

De enige verandering de afgelopen tijd is een wisseling in de bediening, maar dat is volgens gastheer Geervliet juist goed uitgevallen. ‘Misschien was het een momentopname. Dat is het lastige van Michelin: je krijgt te horen of je een ster erbij of eraf hebt, maar ik heb er geen uitleg bij.’

‘Natuurlijk is er gesproken over het nieuws. Iedereen is erg aangeslagen, maar we gaan ons keihard terugvechten. Nu is het nog wat vroeg, zo twee uur nadat we het nieuws lazen op de site van Misset Horeca. Maar we gaan analyseren wat er mis kan zijn en kijken of we wat kunnen verbeteren.’

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel