nieuws

Stadshap.nl gratis voor ondernemers

Restaurant

Horecaondernemers kunnen vanaf 1 januari hun maaltijden gratis vermelden op Stadshap.nl, een website gevuld met goedkope eetadressen. Het is altijd de bedoeling geweest om niet de horeca financieel te belasten, zo laat site-eigenaar Cristian Brander weten.

Stadshap.nl gratis voor ondernemers

‘In eerste instantie was het businessmodel van Stadshap.nl erop geënt om de tarieven na twee jaar stapsgewijs omlaag te brengen voor de horeca. Maar vanwege het succes van Stadshap.nl en de vele bezoekers kan de website na anderhalf jaar al volledig draaien op de advertentie-inkomsten’, aldus Brander.

Niet happig
Met het verdwijnen van de tarieven voor horecaondernemers hoopt Stadshap.nl op meer aanmeldingen van eetgelegenheden en nog meer bezoekers in 2007. Vorig jaar februari meldde Brander dat horecaondernemers nog niet echt happig waren op het initiatief. ‘Een grote groep klopt aan, maar de horeca doet niet open. Dat druist in tegen waar de horeca voor staat’, aldus Brander in februari.

Reageer op dit artikel