nieuws

Stars, Food & Art schenkt 15.000 euro aan Rode Kruis

Restaurant

Het culinaire evenement Stars, Food & Art in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam heeft 15.000 euro opgeleverd voor het Rode Kruis. Tijdens het tweedaagse evenement kwamen twaalf internationaal gerenommeerde chef-koks in actie.

Stars, Food & Art schenkt 15.000 euro aan Rode Kruis

Vrijdag 5 en zaterdag 6 november kwamen chefs uit binnen- en buitenland in actie om menu te maken voor gasten van Stars, Food & Art. Daarbij onder andere Thomas Bühner, Erik van Loo, Mario Ridder, Paul van de Bunt en Philippe Gauvreau.

Burgemeesters Eberhard van der Laan van Amsterdam nam als erevoorzitter van het Rode Kruis een cheque van 15.000 euro in ontvangst. Dit geld kwam tot stand door een deel van de omzet van Stars, Food & Art af te staan aan het goede doel.

Reageer op dit artikel