nieuws

Stel een vraag aan René Redzepi

Restaurant

Altijd al eens willen vragen waar René Redzepi zijn inspiratie haalt? Hoe hij al die onbekende ingrediënten vindt? Hoe het voelt om de chef van het beste restaurant ter wereld te zijn? Misset Horeca heeft een exclusief interview met de Deense grootmeester, en biedt lezers de kans hun vraag te laten stellen.

Stel een vraag aan René Redzepi

Redzepi is deze week enkele dagen in Nederland om onder meer zijn boek Tijd en Plaats in de Nordic keuken te promoten en een presentatie te geven over zijn kookfilosofie.

Misset Horeca heeft een exclusief gesprek met Redzepi, en we willen u de kans geven een vraag te stellen aan de man die Noma groot maakte en de gastronomische schijnwerpers van de wereld naar Scandinavië trok.

Stuur hier uw vraag in, een selectie van de beste vragen leggen we voor de camera voor aan Redzepi.

De chef-kok van Noma in Kopenhagen is in ons land op uitnodiging van uitgeverij Kosmos, die de Nederlandse uitgave van zijn boek heeft gepubliceerd. In Uithoorn geeft hij op donderdag 22 september een uur lang inkijk in zijn creatieve proces en filosofie.

Redzepi schuift verder op donderdagmiddag aan voor een lunch bij Ron Blaauw in Amsterdam.

Stel hier uw vraag

Reageer op dit artikel