nieuws

Stempelspaarkaarten bij Listers

Restaurant

Bezoekers van menuketen Listers kunnen vanaf nu deelnemen aan een spaaractie zoals we die al jaren kennen in winkels. Met een stempelkaart kan worden gespaard voor een gratis diner.

Stempelspaarkaarten bij Listers

Dat laat Listers weten in haar nieuwsbrief. Bij elke besteding van 25 euro krijgt de gast één stempel. Bij een volle kaart met tien stempels krijgt de gast een gratis menu aangeboden ter waarde van 21,50 euro.

Spaaracties met stempels of bonnen worden in winkels al decennia lang gevoerd. In de horeca komen dergelijke acties maar sporadisch voor. Doelstelling van deze marketingactie is de herhaalfrequentie per bezoeker te vergroten.

Listers is een keten van vijf restaurant. Drie zaken zijn gevestigd in Eindhoven, waarvan de eetgelegenheid aan de Leenderweg volledig rookvrij is. De andere twee restaurant staan in Nuenen en Valkenswaard.

Reageer op dit artikel