nieuws

Ster erbij voor Gordon Ramsay

Restaurant

En dat is nummer tien. Het pas vijf maanden geleden geopende restaurant van Gordon Ramsay in Los Angeles’ filmdistrict Hollywood, kreeg in de tweede editie van de Rode Gids van Michelin in de Amerikaanse stad de eerste ster. Daarmee staat Ramsay op een totaal van tien Michelin-sterren.

Ster erbij voor Gordon Ramsay

Het restaurant, Gordon Ramsay at The London in West Hollywood, is één van de 16 zaken in Los Angeles met een ster. De stad kent vier tweesterrenrestaurants, en wacht nog op de eerste met drie sterren, meldt AFP.

Ramsay heeft nu één driesterrenrestaurant: Restaurant Gordon Ramsay in Londen, twee zaken met twee sterren: Pétrus in Londen en Gordon Ramsay at The London in New York, en drie restaurants met één ster: Gordon Ramsay at Claridge’s en Maze in Londen en dus Gordon Ramsay at The London in Los Angeles.

Ramsay had vorig jaar even 12 sterren, maar raakte er in korte tijd drie kwijt door de sluiting van twee restaurants in Londen.

Meer berichten over Gordon Ramsay:

Reageer op dit artikel