nieuws

Sterk wisselende recensies over Las Palmas

Restaurant

Het nieuwe visrestaurant van Herman den Blijker, Las Palmas in Rotterdam, heeft te maken met een flink aantal kritische recensies. De eetgelegenheid werd door het populaire tv-programma Hermans Helden in één klap een van de bekendste restaurants van Nederland.

Sterk wisselende recensies over Las Palmas

Op de website van gidsenmaker IENS, www.iens.nl, duiken diverse recensies op. De recensies variëren van uitstekend tot ronduit slecht. Gasten beoordelen het eten en de service beduidend minder dan het decor, zo valt uit de recensies op te maken.

Zo valt er onder meer te lezen dat het bij Las Palmas ‘heel commercieel’ is. Een reactie: ‘Te groot en too much. Prijs kwaliteit is niet in verhouding’. Een andere reactie: ‘Het eten was lekker, maar niet bijzonder. De voorgerechten getuigden van weinig fantasie en waren slordig opgemaakt. De hoofd gerechten waren lekker, maar niet voldoende en behoorlijk aan de prijs’.

Een andere, nogal uitgesproken, recensie: ‘Veel te hoge verwachtingen, kan het lang niet waarmaken. Slechte bediening, veel te duur,. Geen aanrader dus’.

Naast negatieve ervaringen zijn ook gasten die het wel naar hun zin hebben gehad bij Las Palmas; ‘We hebben ons laten verrassen en dat het team van Las Palmas goed gelukt’. Een ander: ‘Het staat buiten kijf dat de kwaliteit van het eten geweldig is. Alles is dagvers en is met de grootste zorg bereid’.

Las Palmas is een nieuw restaurant en gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam. De eetgelegenheid is in een paar weken uit de grond gestampt en stond centraal in het tv-programma Hermans Helden, waarin Den Blijker een chef-kok zocht voor zijn nieuwe restaurant.

Eerdere berichten over Herman den Blijker

Reageer op dit artikel