nieuws

Sterke line-up Taste of Amsterdam

Restaurant

Maar liefst 25 topchefs zijn vastgelegd om deel te nemen aan de Taste of Amsterdam, het culinaire evenement voor fijnproevers. Daaronder klinkende namen als Ron Blaauw, Peter Lute en Dennis Kuipers.

Sterke line-up Taste of Amsterdam

De Taste of Amsterdam wordt van 24 tot en met 27 juni gehouden in het Amstelpark in Amsterdam. Zeven chefs met één of meerdere sterren gunnen de bezoekers een kijkje in de keuken tijdens de speciale sterrenmiddag op zondag 27 juni.

Zo geeft Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel inzicht in de finesses van het moleculair koken, onthult Dennis Kuipers van Vinkeles het geheim van zijn gemarineerde tonijn en presenteert Wilco Berend van De Nederlanden zijn eigen signature dish.

Naast de topkoks is er tijdens Taste of Amsterdam ook veel aandacht voor wijn. Toonaangevende wijnkenners als Edwin Raben, Xavier Kat, Harold Hamersma en Cuno van ’t Hoff houden een proeverij in het wijntheater.

Reageer op dit artikel