nieuws

Sterpresentatoren bij finale Mijn Tent is Top

Restaurant

RTL4 zet Wendy van Dijk en Martijn Krabbé in bij de grote feestelijke finale van Mijn Tent is Top. Krabbé presenteert bij het Groningse Bij Jansen. Van Dijk daalt af naar Flinstering in Breda. Herman den Blijker rijdt per limousine naar het winnende bedrijf.

Sterpresentatoren bij finale Mijn Tent is Top

De finale van Mijn Tent is Top is 22 april en live te zien op tv. De winnaar volgt Coquille in Den Bosch op en kan zijn horecabedrijf schuldenvrij voortzetten.

Net als vorig jaar rijdt juryvoorzitter Herman den Blijker in een geblindeerde limousine naar het winnende bedrijf. Voor het verliezende team arriveerde een lege limousine.

Sms

De finalisten worden begeleid door twee bekende tv-presentatoren. Wendy van Dijk begeleidt Flinstering in Breda en Martijn Krabbé Bij Jansen in Groningen.

De uitzending op 22 april begint om 21.30 uur een duurt tot 22.30 uur. Na de tv-uitzending is het overwinningsfeest een half uur lang op internet te volgen via www.mijntentistop.nl.

Dinsdagavond was te zien dat de finalisten alles uit de kast haalden mensen via sms of telefoon op hun zaak te laten stemmen. Ruim 1,1 miljoen mensen bekeken de uitzending op RTL4.

Reageer op dit artikel