nieuws

Sterrenkoks zoeken boer

Restaurant

Sterrenkoks zullen het komende weekend op zes boerenerven gaan koken. Deze Culinaire Boerenmarathon staat in het teken van de promotie van biologische producten.

Sterrenkoks zoeken boer

De boerenmarathon wordt in het weekend van 23 en 24 juni georganiseerd door Stichting Biologisch Goed Van Eigen Erf, in samenwerking met Biologica. Dit om tiende landelijke Open Dagen bij de biologische boer te vieren.

Op zes boerenerven in Nederland doen televisiekoks en sterrenkoks als Ben van Beurten, Ron Blaauw en Eric van Veluwen aan ‘live cooking.’ De ingrediënten zijn biologisch. Ze komen rechtstreeks van het land. Informatie over de Culinaire Boerenmarathon is te vinden op www.vaneigenerf.nl. De bijbehorende fietsroutes staan beschreven op www.gadeboerop.nl. De 200 deelnemende biologische boeren en tuinders op kunt u vinden op www.biologica.nl/opendagen.

Reageer op dit artikel