nieuws

Strijd tussen Bokkedoorns,Oud Sluis en Librije

Restaurant

Toprestaurants De Bokkedoorns, De Librije, Oud Sluis, De Leest en De Lindenhof gaan met elkaar de strijd aan wie het lekkerst kan koken. Ze doen allemaal mee met de kookwedstrijden tijdens de volgende editie van EvenTT-Culinair in Assen. Dit culinaire gebeuren is volgend jaar van 8 tot en met 10 februari in Assen.

Strijd tussen Bokkedoorns,Oud Sluis en Librije

Het is niet uitgesloten dat nog meer toprestaurants mee strijden omdat de organisatie nog bezig is om invulling te geven aan het wedstrijdprogramma.

Nu hebben toegezegd: De Librije in Zwolle, Oud Sluis in Sluis, De Leest in Vaassen, De Bokkedoorns in Overveen en De Lindenhof in Giethoorn.

Wedstrijd

Het driedaags culinair evenement in Assen staat in het teken van het wedstrijd koken. Er zullen wedstrijden plaatsvinden waarin streekproducten centraal staan, wedstrijden voor scholen van het MBO en wedstrijden voor de horeca. Het hoogtepunt is de strijd om de Wynand Vogel Bokaal, vernoemd naar voormalig topkok en hoofdinspecteur van restaurantgids Lekker.

Prijzengeld

Aan de Wynand Vogel Bokaal zal uitsluitend de crème de la crème van de Nederlandse en Belgische restaurantwereld mee doen. Het prijzengeld is hoog: de winnaar krijgt 10.000 euro

EvenTT-Culinair in Assen wordt in februari 2010 voor de derde keer georganiseerd

Reageer op dit artikel