nieuws

Stylingprijs naar Inter Scaldes

Restaurant

De Robert ten Hoope stylingprijs is tijdens de vakwedstrijd de Zilveren Champignon in de Brabanthallen in Den Bosch naar Inter Scaldes in Kruiningen. Marc van Winden en Mark Oppeneer ontvingen de onderscheiding uit handen van de naamgever van de prijs.

Stylingprijs naar Inter Scaldes

De producent van kleding en tafellinnen vond dat de gedekte wedstrijdtafels steeds mooier zijn en dat de keuze voor hem moeilijk was. Het winnende team had een bak met champignons op kweekbodem meegebracht en op de showtafel en wedstrijdtafel gepresenteerd. Ten Hoope was verder te spreken over het gebruik van origineel tafellinnen.

Vorig jaar ging de prijs naar chef de cuisine Etiènne van den Brug en maître Sjoerd IJzerman van Hotel-restaurant De Koperen Hoogte in Zwolle. De twee waren vooral sterk in de totaalpresentatie van de culinaire uiting.

Reageer op dit artikel