nieuws

Super de Boer verkoopt Iers ‘restaurantvlees

Restaurant

Super de Boer introduceert onder het merk Superieur vier soorten kwaliteitsrundvlees uit Ierland: ossenhaas, rib-eye, entrecote en rumpsteak. Volgens chef-kok Marco Poldervaart van restaurant De Gastronoom uit Harlingen zijn de nieuwe producten ‘restaurantwaardig’.

Super de Boer verkoopt Iers ‘restaurantvlees

De vier Superieur rundvleesproducten zijn afkomstig van het speciale runderras Irish Hereford. Poldervaart test voor Super de Boer alle nieuwe producten van de exclusieve kwaliteitslijn.

Hoge kwaliteit

‘De uitstekende leefomstandigheden van deze runderen zijn terug te vinden in de hoge kwaliteit van de producten’, aldus Poldervaart. ‘Deze producten zijn qua smaakbeleving en malsheid vergelijkbaar met de ambachtelijke en biologische producten die restaurants gebruiken.’

Proeverijen

Super de Boer organiseert de komende weken in ruim 90 van haar winkels speciale proeverijen om zijn klanten kennis te laten maken met het lekkere Ierse rundvlees. Het assortiment is het hele jaar verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel