nieuws

SVH-meesters vieren feestje met nieuwe versierselen

Restaurant

2010 is het jaar van de SVH-meestertitels. De titels bestaan dit jaar 30 jaar. In het bijzijn van meer dan honderd SVH-meesters op het Kennisterras van de Horecava zijn zojuist op symbolische wijze vernieuwde medailles uitgereikt aan vijf SVH-meesters: Cees Helder, Thérèse Boer, Peter Bruins, Mikel de Jongh en Luc Blok.

SVH-meesters vieren feestje met nieuwe versierselen

Bob Schut, directeur SVH, opende het jubileumjaar door op het Kennisterras de vernieuwde medailles aan de vijf SVH-meesters uit te reiken. Aansluitend brachten de aanwezige SVH-meesters een champagnetoost uit op de Meestertitels.

30 jaar SVH-meestertitels

SVH voert in opdracht van sociale partners in de horeca taken uit op het terrein van leren, werken en ondernemen. De SVH-meesters zijn in het bezit van de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid. SVH neemt namens de bedrijfstak horeca de SVH-meesterproeven af. Op www.horeca.nl onder SVH Meesters vindt u meer informatie over de SVH-meesters en SVH-meestertitels.

Reageer op dit artikel