nieuws

’t Diekhuus blijft dit jaar dicht

Restaurant

Restaurant ’t Diekhuus in Terwolde blijft voorlopig dicht. De eetgelegenheid gaat op zijn vroegst volgend jaar pas weer open. ’t Diekhuus werd in september getroffen door brand.

’t Diekhuus blijft dit jaar dicht

De Stentor meldt dat eigenaar Jan Klercq nog in de weer is met de verzekering om de zaak rondom de brand af te wikkelen. Hierdoor is het in ieder geval zeker dat ’t Diekhuus dit jaar niet meer open gaat.

Voor Klercq scheen ook deze week de zon bepaald niet. Zijn eetgelegenheid viel in de nieuwe Lekker buiten de top-100, de ranglijst van beste restaurants van ons land. Vorig jaar stond ’t Diekhuus nog op plaats 84. In de regionale krant De Stentor meldt Klercq bedroefd te zijn over de verwijdering uit de ranglijst.

Zie ook:
Topzaak ’t Diekhuus getroffen door brand

t Diekhuus blijft dit jaar dicht

Reageer op dit artikel