nieuws

’t Raethuys volledig leeggehaald

Restaurant

Het gesloten sterrestaurant ’t Raethuys in Wateringen is volledig leeggehaald. Topkok Niven Kunz laat in het Algemeen Dagblad weten dat zijn vader Arthur Kunz alles uit het restaurant heeft gehaald.

’t Raethuys volledig leeggehaald

‘Er staat helemaal niets meer. Mijn vader heeft zelfs alles wat nagelvast stond, verwijderd. Hij heeft het allemaal opgegeven’, aldus Niven Kunz in het Algemeen Dagblad.

Het leeghalen van het restaurant volgt enkele weken op de sluiting van de sterzaak. De sluiting was een gevolg van een zakelijk geschil tussen vader en zoon Kunz. Het personeel van ’t Raethuys werd ontslagen en Niven Kunz werkt tijdelijk bij zijn voormalige werkgever De Librije in Zwolle.

‘Ik ga nu onderzoeken of ik het weer kan opbouwen’, zegt Niven Kunz. ‘Maar dat ligt geheel aan de mensen die mij kapot hebben gemaakt’. Niven doelt hiermee op zijn ouders die in Hoek van Holland twee horecazaken runnen en zich onthouden van commentaar.

Reageer op dit artikel