nieuws

Tacos: niet lekker, geld terug

Restaurant

Het Mexicaanse restaurant Tacos in Groningen start met een bijzondere actie. Onder de noemer ‘niet lekker, geld terug’ geeft het restaurant het geld terug aan gasten, wanneer ze de taco’s bij Taco niet lekker vinden.

Tacos: niet lekker, geld terug

Eigenaar Rogier Lankhorst is vol zelfvertrouwen over de actie. ‘Onze zelfgemaakte taco’s, een zachte torilla met diverse soorten vullingen naar origineel Mexicaans recept, vindt iedereen lekker’, stelt Lankhorst.

Beetje eng
Lankhorst hoopt verder dat mensen sneller zijn zaak binnenstappen en de angst voor het ‘onbekende’ van zich af gooien. ‘Voor veel mensen is het toch een beetje eng om iets onbekends te proberen. Met de opvallende actie “niet goed, geld terug”, zal hier zeker verandering in komen.’

Lievelingstaco’s
De actie start op 2 november, de dag waarop Mexico de nationale feestdag Dia de los M uertos viert. Lankhorst: ‘Dit is een belangrijk feest in Mexico waarbij de overledenen op een vrolijke manier worden herdacht en hun lievelingstaco’s voor ze worden bereid’.

Geld terug
Gasten krijgen hun geld terug wanneer ze minimaal twee derde van de taco weer terugsturen naar de keuken. De actie geldt per persoon en alleen op het eten.

Zie ook:
Tacos wil keten worden

Reageer op dit artikel