nieuws

Talkshow met Boer, Van de Bunt en Boerma begint om 10.30 uur

Restaurant

Om 10.30 uur begint de eerste uitzending van Misset Horeca Culi Talk, een interactieve live-uitzending op internet. Met topchefs Jonnie Boer***, Paul van de Bunt** en Jacob Jan Boerma** wordt gesproken over laatste ontwikkelingen in de top van de Nederlandse én buitenlandse keuken. Daarnaast wordt ingegaan op het de gevolgen voor lichaam en geest van het dagelijks op topniveau moeten presteren.

Talkshow met Boer, Van de Bunt en Boerma begint om 10.30 uur

Kijkers kunnen meepraten door vragen in te sturen aan de gasten. Dat kan vooraf en in de uitzending. Vragen kunnen worden gemaild naar richard.kok@reedbusiness.nl onder vermelding van Misset Horeca Culi Talk. Of via Twitter aan @horeca met vermelding van hashtag #mhct.

Onder de vragenstellers worden na afloop van de één uur durende talkshow drie exemplaren van Naakte Chefs verloot. De boeken worden gesigneerd door de topkoks Boer, Van de Bunt en Boerma.

Misset Horeca Culi Talk is een co-productie van Misset Horeca en Crystal Park New Media, een mediaproductiebedrijf met internet-tv als specialisatie. De live-uitzending is later op de dag terug te kijken op MissetHoreca.nl en op YouTube.com.

» Naar de Misset Horeca Culi Talk uitzending

Reageer op dit artikel