nieuws

Ted Janssen nieuwe voorzitter Euro-Toques

Restaurant

Ted Janssen is op 7 november op de horecavakbeurs Gastronomie 2011 in Utrecht gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van Euro-Toques Nederland.

Ted Janssen nieuwe voorzitter Euro-Toques

Janssen volgt de op 22 januari 2011 overleden Fred Dijsselbloem op. Tijdens een ceremonie op de vakbeurs werd Janssen voorgesteld en geïnaugureerd door Joop Braakhekke. De nieuwe voorman voor Euro-Toques is geen onbekende in de horecawereld. Tot 2008 was hij ruim tien jaar voorzitter van de restaurantclub Les Patron Cuisiniers. Daar maakte hij destijds plaats voor Cees Helder.

Euro-Toques laat via een persbericht weten met Jansen ‘iemand uit het topsegment met bewezen bestuurlijke kwaliteiten op dit niveau’ te hebben binnengehaald. Bij de inauguratie op de beurs verzorgde Joop Braakhekke de presentatie.

Euro-Toques is sinds 1986 in Nederland actief. De restaurantorganisatie zet zich in voor vakwaarborg voor kwaliteit en smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten.

Dijsselbloem was van 1988 tot 2010 voorzitter, Jos van Grunsven verving hem tot op heden.

Reageer op dit artikel