Telecomreus betaalt nieuw laboratorium van Ferran Adrià

Telecomreus betaalt nieuw laboratorium van Ferran Adrià

Ferran Adrià heeft een deal gesloten met de Spaanse telecomreus Telefónica. De marketingdeal houdt onder meer in dat Telefónica de kosten voor de inrichting van het nieuwe restaurant van Adrià voor haar rekening neemt.

Het deze week getekende sponsorcontract verbindt Adrià voor vier jaar aan Telefónica. Adrià gaat over de hele wereld optreden als ambassadeur van Telefónica. Als tegenprestatie voor het ambassadeurswerk neemt Telefónica de kosten van de inrichting van de verbouwing van El Bulli in een creatief laboratorium.

Adrià kondigde eerder dit jaar aan om zijn befaamde restaurant El Bulli te sluiten en een nieuwe bijzondere zaak te openen in Barcelona. In El Bulli, gelegen op de rotskust van de Costa Brava ten noorden van Barcelona, wil hij een creatief laboratorium openen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.