nieuws

The Dylan Amsterdam lanceert Brasserie OCCO

Restaurant

Brasserie OCCO is de naam van een nieuwe eetgelegenheid in The Dylan Amsterdam. Het gaat om een brasserie in kosmopolitische stijl met eenvoudige, kwalitatieve klassiekers op de menukaart.

The Dylan Amsterdam lanceert Brasserie OCCO

Net als sterrestaurant Vinkeles en Bar Barbou ontleent de brasserie haar naam aan de historie van The Dylan. Lucas Pompejus Occo was net als Jean Baptiste Barbou één van de regenten uit de tijd dat het Rooms Katholieke Oude Armenkantoor in hetzelfde pand was gevestigd.

Het nieuwe interieur van OCCO is alles behalve alledaags, eerder kosmopolitisch te noemen, maar wel met het verrassend vertrouwde Dylan-gevoel, laat het hotel weten in een persbericht.

De bekende stijl van sterkok Dennis Kuipers moet zichtbaar zijn in OCCO. In de brasserie is het nog simpelweg genieten van een echte goede Caesar salad, een mooie pasta of hamburger, bereid met kwalitatieve producten en aandacht, meldt The Dylan Amsterdam.

Reageer op dit artikel