nieuws

The Harbour Club Scheveningen wint terrasprijs

Restaurant

The Harbour Club Scheveningen heeft de Terrassentrofee van de krant AD Haagsche Courant gewonnen. Een vakjury en lezers van de krant hebben in de regio Haaglanden diverse terrassen beoordeeld en het terras van The Harbour Club tot winnaar gekroond.

The Harbour Club Scheveningen wint terrasprijs

The Harbour Club Scheveningen ligt aan de jachthaven, aan de kade. Dit fraaie uitzicht op de jachthaven was voor de vakjury een van de redenen om The Harbour Club tot winnaar te kronen. Daarnaast prees de jury de productkennis van het team, de verzorgde gerechten en de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vakjury en lezers van de krant hebben in totaal 22 terrassen beoordeeld. Daarbij letten ze op locatie, bediening, hygiëne, eten/drinken en prijs.

Reageer op dit artikel