nieuws

Thérèse Boer opent Culitop

Restaurant

Thérèse Boer, gastvrouw en eigenaresse van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle opent op 1 juni het evenement Culitop en het Geniet Gala in De Vereeniging in Nijmegen. Dit doet ze samen met Cas Spijkers.

Thérèse Boer opent Culitop

Het gecombineerde evenement Culitop en Geniet Gala behelst overdag een culinair congres met eten en drinken, presentaties door topchefs, wedstrijden en demonstraties. Het avondprogramma bestaat uit theater en culinair entertainment. Nederlandse topchefs verzorgen die avond een verrassingsact.

‘We willen een plek bieden waar Nederlandse horecavakbroeders elkaar kunnen ontmoeten en kunnen discussiëren over de stand van zaken in het topsegment,’ aldus de organiserende studenten van de Cas Spijkers Academie.

De organisatie van beide evenementen is in handen van De Cas Spijkers Academie en dagblad de Gelderlander.

Reageer op dit artikel