nieuws

Thérèse Boer veeslaat Hans Wiegel met tappen

Restaurant

Getapt werd er niet al te best tijdens de biertapwedstrijd voor de horeca-prominenten. ‘ Uitstraling, gastvrijheid en charme’ waren daarom volgens de jury de belangrijkse redenen waarom Therese Boer, gastvrouw van toprestaurant De Librije in Zwolle uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Thérèse Boer veeslaat Hans Wiegel met tappen

De prominenten, waaronder titelverdediger Ton Lenting, Okura-topman Marcel van Aalst en restaurantman Leo van Eeghem, werden tijdens het tappen van hun biertjes afgeleid door de vele camera’s en fototoestellen rondom het mobiele barretje.

De vele journalisten hadden met name belangstelling voor de tapverrichtingen van CBK-voorzitter Hans Wiegel, die de glazen echter niet als beste wist te vullen. Dat deed wel Therese Boer die de gegraveerde bierpul mee naar huis mocht nemen.

Reageer op dit artikel