nieuws

Thuisbezorgd.nl gaat internationaal

Restaurant

De succesformule van eten-bestelsite thuisbezorgd.nl gaat haar concept uitrollen naar België en Duitsland. Vanaf deze week zijn Pizza.be en Lieferservice.de in de lucht, waarna ook bij onze ooster- en zuiderburen vanuit de luie stoel fastfood en ander gemakseten kan worden besteld.

Thuisbezorgd.nl gaat internationaal

Van een lokale site met drie aangesloten bezorgrestaurants is Thuisbezorgd.nl in zeven jaar tijd uitgegroeid tot de grootste online snelle hap bestelservice van Nederland. Nu het succes bewezen is, vindt de site het tijd worden over de grens te kijken.

Directeur Jitse Groen zegt binnen een jaar 500 Belgische en 2000 Duitse bezorgrestaurants aan te willen sluiten bij Pizza.be en Lieferservice.de. Ook de dekking in Nederland moet uitgebreid, meent Groen.

Maandelijks verwerkt de site ruim 100.000 bestellingen bij ruim 1200 aangesloten (fastfood-)restaurants, waarmee zeventig procent van alle etensbestellingen op internet via Thuisbezorgd.nl gaan.

Volgens Groen zijn sommige restaurants voor 80 procent afhankelijk van bestellingen via Thuisbezorgd.nl, dat een kleine bijdrage vraagt voor hun bemiddeling. Groen noemt het een win-win situatie, omdat die restaurants geen folders hoeven te drukken en verspreiden.

Onlangs lanceerde Thuisbezorgd.nl in Nederland nieuwe services, zoals online betalen en een SMS-dienst waarbij de klant een berichtje ontvangt wanneer de bezorger op weg gaat.

Eerder nieuws over Thuisbezorgd.nl:

Reageer op dit artikel