nieuws

Thuiskerstmenu’s zelf samenstellen bij Lepels

Restaurant

Restaurant Lepels in Schiedam is dit jaar met kerst gesloten. Wel levert eigenaar Marc Smeets kerstdiners bij mensen thuis. Half november houdt Smeets kerstproeverijen.

Thuiskerstmenu’s zelf samenstellen bij Lepels

Wij hebben besloten dit jaar kerst zelf eens thuis te vieren en dus is Lepels op 25 en 26 december voor het eerst dicht, laat Smeets weten per mail.

Als alternatief levert Lepels kerstdiners aan huis, samengesteld door de consumenten zelf. Hiervoor houdt de Schiedamse eetgelegenheid binnenkort heuse kerstproeverijen. Op 15 en 16 november kunnen mensen verschillende gerechten proeven en zo hun eigen kerstmenu samenstellen.

‘Wij doen vervolgens de boodschappen en alle voorbereidingen, zodat u thuis alleen nog maar voor de finishing touch hoeft te zorgen. Een dag voor Kerst haalt u de door ons voorbereide gerechten bij Lepels op en kookt met onze bijgeleverde instructies de sterren van de hemel’, stelt Smeets.

Reageer op dit artikel