nieuws

Tijdelijk restaurant en terras voor Tilburgse Piushaven

Restaurant

De Tilburgse Piushaven krijgt dit terrasseizoen een tijdelijke horecalocatie aan het water. Half mei opent de borrel- en eetgelegenheid met honderd vierkante meter terras aan het water. Op 2 oktober sluit het project Havenmeester weer.

Tijdelijk restaurant en terras voor Tilburgse Piushaven

De Bonheur Horeca Groep is een van de initiatiefnemers. De groep, al vaker exploitant van tijdelijke horecagelegenheden, biedt ook speciale dinerarrangementen aan inclusief een boottocht.

Havenmeester is de naam van de nieuwbouw die momenteel in de Piushaven tot stand komt. De tijdelijke horecavoorzieningen zijn open van woensdag tot zondag. In de zomervakantie wordt de opening mogelijk uitgebreid naar alle dagen. In het weekend kunnen gasten er terecht vanaf 12 uur, door de week vanaf 15.00 uur.

Bonheur had al eerder tijdelijke en succesvolle restaurants in het Entrada gebouw langs de A58, Westpoint en De Stadsheer. Het restaurant in het Entrada gebouw is nog tot 20 april geopend. Vlak daarna opent Havenmeester.

Reageer op dit artikel