nieuws

Top GaultMillau 2011 ongewijzigd

Restaurant

Restaurant Oud Sluis van Sergio Herman blijft met het maximale aantal punten van twintig de aanvoerder in de nieuwe GaultMillau-gids. Gevolgd door 19,5 punten door InterScaldes in Kruiningen, Beluga in Maastricht en De Librije in Zwolle. Ook De Leest in Vaassen behoudt zijn negentien punten.

Top GaultMillau 2011 ongewijzigd

In de groep van restaurants met achttien punten heeft Boreas in Heeze zich gemeld. De groep met achttien punten bestaat nu uit negen restaurants. Herberg Onden de Linden in Aduard, Apicius in Bakkum, Toine Hermsen in Maastircht en Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel daalden naar zeventien punten.

De hoogste nieuwe binnenkomer in de top is Resto-Bar Pure-C van Sergio Herman. Dit nieuwe restaurant in Cadzand krijgt in een klap zestien punten. Verder meldt de nieuwe GaultMillau dat ’t Schulten Hues in Zutphen en De Groene Lantaarn in Zuidwolde een dermate positieve ontwikkeling doormaken dat de kans groot is dat ze volgend jaar stijgen.

Maandagavond 1 november werd de GaultMillau-gids gepresenteerd in het Circus Theater in Scheveningen. Voor het vijfde jaar is de gids actief in Nederland. Tijdens een feestelijke ceremonie werden tal van awards uitgereikt.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel