nieuws

Topaanwinsten voor Les Patrons Cuisiniers

Restaurant

Le Patrons Cuisinier heeft zich flink versterkt. De restaurantvereniging heeft twee toprestaurants aangetrokken en telt nu 21 luxe eetgelegenheden.

Topaanwinsten voor Les Patrons Cuisiniers

De nieuwe leden zijn restaurant De Zwethheul in Schipluiden en ’t Brouwerskolkje in Overveen. Beide restaurants beschikken over twee Michelinsterren.

De Zwethheul stapt over van de Alliance naar Les Patrons Cuisiniers. De overgang wordt ingegeven door een eigenaarwissel. Mario Ridder is sinds 1 januari de eigenaar van het restaurant. Oud-eigenaar Cees Wildschut was lid van de Alliance.

Moshik Roth van ’t Brouwerskolkje zegt blij te zijn met het lidmaatschap. ‘Ik heb zo veel vrienden bij deze club. Het moest wel gebeuren’, aldus Roth in De Telegraaf. De nieuwe leden werden gepresenteerd tijdens het jaardiner van de club, gehouden in tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam.

Voorzitter Cees Helder van Le Patrons Cuisinier meldt dat zijn vereniging nu zes restaurants met twee Michelinsterren bevat. ‘Hopelijk komt daar volgend jaar een driesterrenrestaurant uit voort’, aldus Helder in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel