nieuws

Topkok Lambermon stoot zaken af

Restaurant

Michel Lambermon gooit het roer om. De SVH Meesterkok stoot zijn toprestaurant Lambermon’s en brasserie Lambo in Haarlem af. Hij gaat iets nieuws beginnen en wil nog dit jaar de deuren openen.

Topkok Lambermon stoot zaken af

Lambermon verhuist in november naar het nu leegstaande pand op de hoek van de Lange en Korte Veerstraat in Haarlem, meldt de IJmuider Courant. In het pand zat tot voor kort het bekende Haarlemse restaurant Lucas & Lucas.

‘Op de begane grond komt de brasserie met plek voor zeventig mensen. Daar gaan we ook lunch serveren. Op de eerste etage komt een restaurant met 38 plaatsen. Daar ga ik zelf koken. Dat moet echt een toprestaurant worden’, aldus Lambermon in de regionale krant.

Naast eten zorgt Lambermon ook voor logiesmogelijkheden. Op de tweede etage van het pand wil hij op termijn zes luxe hotelkamers maken. ‘Suites van 60 vierkante meter. De helft van de suite is badkamer met een groot bad en douche. En dat alles tegen een schappelijke prijs’.

Het restaurant Lambermon’s en brasserie Lambo aan het Spaarne stoot Lambermon af.

Reageer op dit artikel