Topkok Onno Kokmeijer gaat bloggen

Topkok Onno Kokmeijer gaat bloggen

Naast koken gaat chef-kok Onno Kokmeijer van sterrestaurant Ciel Bleu ook bloggen. De topkok gaat de gebeurtenissen in en om het restaurant delen met de buitenwereld via een eigen weblog op de vernieuwde website van het restaurant, www.cielbleu.nl.

Op de weblog beschrijft Kokmeijer de constante zoektocht naar de beste ingrediënten en nieuwe bereidingswijzen, laat de topkok weten aan de chefs table in de keuken van het vernieuwde Ciel Bleu tijdens de presentatie van het restaurant. Naast Kokmeijer zullen ook sommerlier Noël Vanwittenberg en gastheer Pasquinel Kolk meewerken aan de culinaire weblog.

De weblog maakt onderdeel uit van de vernieuwde website van het restaurant. De vormgeving van de site sluit meer aan bij de ambiance van het restaurant, meldt Okura. 'De bezoeker treft er niet alleen de menukaart aan, maar kan ook nader kennis maken met de chef, gastheer en sommelier. Het is binnenkort ook mogelijk om via de site online een tafel te reserveren', aldus pr-manager Tamara Tong Sang.

Zie ook

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.