Topkok Savelberg geeft recepten voor kerst

Topkok Savelberg geeft recepten voor kerst

Topkok Henk Savelberg van restaurant-hotel Savelberg in Voorburg geeft aanstaande zaterdag bij het Nivon in Rijswijk menusuggesties voor de komende feestdagen. Daarnaast geeft hij een paar recepten voor 'maakbare' gerechten.

Na de bijdrage van topkok Savelberg zal een medewerker van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (het Nibud) aangeven hoe je de feestdagen betaalbaar gezellig maakt. Zo schrijft het AD.

Savelberg en het Nibud zijn vanaf 11 uur aanwezig in het centrum van het Nivon aan de Esdoornstraat in Rijswijk, naast de openbare bibliotheek.

Nivon

Het Nivon is een internationale natuurvriendenvereniging voor actieve recreatie en cursussen. Bij het publiek is de organisatie vooral bekend van de Pieterpad-wandelingen en de huizen op bijzonder mooie plekken in het land.

Bekijk deze collectie

Recepten

In deze collectie vind je recepten, samengesteld voor en door chef-koks. Van verleidelijke borrelhapjes tot smaakvolle lunchgerechten en terrasspecialiteiten. Ontdek de signatuurrecepten van gerenommeerde sterrenchefs en ontdek hun signatuurrecepturen.