nieuws

Topkok wil beste cafetaria van Nederland

Restaurant

Tweesterrenkok Hans van Wolde van toprestaurant Beluga in Maastricht denkt aan een eigen frituur. Van Wolde wil de beste cafetaria van Nederland hebben.

Topkok wil beste cafetaria van Nederland

In De Limburger erkent Van Wolde plannen te hebben om een eigen frituur te starten. Hij benadrukt dat het niet meer dan plannen zijn en er nog niets is getekend.

Van Wolde stelt dat er in ons land geen enkele andere koks is die ook maar eens een frituur op niveau heeft. Van Wolde: ‘Ik loop nou eenmaal heel graag voorop, streef er steeds naar om iets heel moois neer te zetten. Een frituur in Beluga-stijl lijkt me fantastisch. Ik wil de beste cafetaria van Nederland hebben’.

De topkok onderschrijft dat zijn toprestaurant Beluga het allerbelangrijkste is en blijft. ‘We zetten alles op alles om die derde Michelinster in de wacht te slepen. Dat is ons doel, daar gaan we helemaal voor’.

Reageer op dit artikel