nieuws

Topkoks bbq’en op Oranje Camping

Restaurant

Diverse topkoks waaronder Onno Kokmeijer, Hans van Wolde en Ron Blaauw verzorgen in Zuid-Afrika een barbecue en braai voor vierhonderd gasten van de Oranje Camping.

Topkoks bbq’en op Oranje Camping

Naast Kokmeijer, Van Wolde en Blaauw nemen ook Henk Savelberg, Jef Schuur en Gerrit Greveling deel aan de enorme braadpartij. De bbq op de Oranje Camping maakt onderdeel uit van een 10-daagse reis van de topkoks naar Zuid-Afrika gedurende het WK-voetbal.

De topkoks vertrekken op 20 juni naar Zuid-Afrika. Kokmeijer meldt op zijn weblog dat het hoogtepunt van de reis het koken bij de opening van de nieuwe wijnkelder van Neil Ellis is.

Verder bezoeken de koks de wedstrijd tussen Nederland en Kameroen. Kokmeijer laat weten uit te kijken om culinair Zuid-Afrika te ontdekken. Zijn sommelier, Noël Vanwittenbergh, reist eveneens mee met de topkoks.

Reageer op dit artikel