nieuws

Topkoks geven geheimen prijs op site

Restaurant

Sterrenchefs als Jonnie Boer, Thorvald de Winter en anderen gaan hun geheimen prijsgeven op een nieuwe website. Niet alleen hun recepten komen erop te staan, maar ook de speciale adresjes waar ze hun topproducten halen.

Topkoks geven geheimen prijs op site

De website, www.restaurantwinkel.tv, is gericht op thuiskoks die er niet voor terugdeinzen zich te wagen aan recepturen van topkoks. Wel hebben de ongeveer dertig deelnemende restaurants hun eenvoudigste bereidingen beschikbaar gesteld. Deze worden op de site ook nog eens vergezeld van stap voor stap instructiefilmpjes.

Waar dit initiatief zich onderscheid van anderen is de mogelijkheid om via de website alle benodigde ingrediënten te bestellen. Dit zijn exact dezelfde producten als in de restaurants worden gebruikt, en worden ook via de restaurants op de gewenste dag in gekoelde verpakking verstuurd.

Bijpassende wijnen

Snoekbaars van De Librije of veluwewild van De Echoput, het is voortaan voor iedereen bereikbaar. De restaurants bieden ook de mogelijkheid de bijpassende wijnen te bestellen.

Het moment van lanceren is slim gekozen: 30 november gaat de site online, zodat in de aanloop naar de feestdagen aandacht gegarandeerd is.

Deelnemende restaurants:

Deelnemende restaurants zijn op dit moment onder meer: De Librije in Zwolle, Aagje Deken in Middenbeemster, Apicius in Bakkum, O’Pazzo in Rotterdam, De Echoput in Hoog Soeren, Envy, Nevy en Nomads in Amsterdam, Landgoed Altembrouck in Zuid Limburg, Savarin in Rijswijk, Scherp in Middelburg, De Schuddebeurs in Schuddebeurs, De Pronckheer in Cothen, Meijers in Andijk, Kasteel van Rhoon in Rhoon, De Havixhorst in Meppel, Herberg van Smallingerland, De Nonnerie in Maarssen, Bij Jeff op Texel, Brienen aan de Maas in Well.

Reageer op dit artikel