nieuws

Topkoks in Raad van Advies van Zadkine

Restaurant

Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam en Mario Ridder van De Zwethheul in Schipluiden zijn toegetreden tot de Raad van Advies van onderwijscentrum Zadkine Centrum, afdeling Horeca.

Topkoks in Raad van Advies van Zadkine

Met het benoemen van een Raad van Advies per 18 november 2010 probeert Zadkine haar opleiding nog beter te laten aansluiten op het toekomstige werkveld van de student. De Raad van Advies zal als eerst haar licht laten schijnen op de opleiding Gespecialiseerd Kok.

‘Naast het adviseren over de opleiding Gespecialiseerd Kok zie ik er ook erg naar uit om ons te richten op de opleidingen richting het gastheerschap’, zo laat Van Loo weten. ‘Gezamenlijk ervoor zorgen dat de kwaliteit in de bediening op een hoger niveau komt zie ik als een van de grotere uitdagingen’.

Van Loo vervolgt: ‘Kijk naar landen in Azië, hier word je met je naam aangesproken als je een restaurant binnenkomt. Dat persoonlijke zorgt ervoor dat je je als gast op je gemak voelt. Empathie en het naleven van etiquette zouden een standaard onderdeel van de opleiding moeten worden’.

Reageer op dit artikel