nieuws

Topkoks openen nieuwe Smulweb.nl

Restaurant

Diverse topkoks zijn ingeschakeld om een groot diner tijdens de lancering van de vernieuwde consumentensite Smulweb.nl te verzorgen. Onder hen ondermeer Ron Blaauw, Herman den Blijker en Mario de Ridder. Ook de voormalige topkoks Cas Spijkers en Cees Helder zijn van de partij net als een reeks van andere bn’ers.

Topkoks openen nieuwe Smulweb.nl

De bekende vaderlandse koks verzorgen maandag 2 april een groot diner voor zo’n 250 gasten tijdens de lancering van de vernieuwde site www.smulweb.nl in Showkas De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug.

Viergangendiner
Naast de eerder genoemde namen komen onder andere ook Lucas Rive (De Bokkedoorns in Overveen), Chris Naylor (Vermeer in Amsterdam), Jannis Brevet (InterSaldes in Kruiningen), Akira Oshima (Yamazato in Okura Hotel Amsterdam), Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn) en Edwin Kats van het Amstel Hotel. Louis van Gaal, Leontien van Moorsel, Wolter Kroes en Hein Vergeer schuiven aan voor het viergangendiner.

Smulweb.nl richt zich met de vernieuwde site op drie onderwerpen: thuis koken, uit eten en thuis bezorgen. Volgens eigen zeggen wordt Smulweb.nl een geduchte concurrent voor Dinnersite.nl, Lekker.nl en Iens.nl.

Reageer op dit artikel